Toimitusehdot

VERKKOPALVELUN KUVAUS

Paperipalvelu.fi on RCK Finland Oy:n ylläpitämä avoin verkkokauppa pääasiassa yrityksille, yhdistyksille ja yhteisöille. Asiakasyrityksellä tulee olla toimitus- ja laskutusosoite Suomessa ja yrityksen tulee olla Kaupparekisterissä. Laskutusoikeus myönnetään automaattisen luottotarkistuksen jälkeen. Luottotietojen tarkistamisesta vastaa Soliditet Finland Oy.

Asiakkaaksi voivat rekisteröityä suomalaiset yritykset, yhteisöt ja yhdistykset. Ostaminen ei edellytä rekisteröitymistä. Rekisteröitymättömän asiakkaan tilaushistoria ei tallennu eikä asiakas voi maksaa laskulla.

Tilaus onnistuu:

Verkkokaupastamme

osoitteessa www.paperipalvelu.fi/verkkokauppa

Verkkokauppamme palvelee Sinua 24 tuntia vuorokaudessa.


Asiakaspalvelumme ja yhteyshenkilömme antavat mielellään lisätietoja tuotteistamme ja auttavat sopivan tuotteen tai ratkaisun löytämisessä puhelimitse puh. 0207 750 444 tai sähköpostitse asiakaspalvelu@rckfinland.fi

Asiakaspalvelumme palvelee Sinua arkisin kello 8-16 kaikissa tilaamiseen ja tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. 


Myyntiehdot

Noudatamme seuraavia myyntiehtoja, ellei sopimuksessa tai tarjouksessa ole toisin sovittu.

Hinnat

Hinnat alv 0 %. Hintoihin lisätään arvonlisävero. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Pakkaus

Kuvastossa mainittua pakkauskokoa (kpl, pak, ras, ltk) pienempää tavaraerää emme toimita. Mikäli tilausmäärä poikkeaa pakkauskoosta, pidätämme oikeuden pyöristää määrän täydeksi pakkaukseksi.

MAKSUTAVAT

Laskulla maksettaessa maksuehto on 14 päivää netto. Maksuviivästyksistä perimme viivästyskoron 16 % sekä huomautus - ja perintäkulut. Laskutuslupa myönnetään automaattisen Soliditet Finland Oy:n suorittaman luottotarkistuksen jälkeen. Pidätämme oikeuden tarkistaa ja/tai hylätä tilaus ennen kauppasopimuksen syntymistä.

Paperipalvelu.fi- verkkokaupassa on mahdollista maksaa myös seuraavilla verkkopankeilla ja luottokorteilla: Aktia, Nordea, OP-Pohjola, Sampo, Handelsbanken, Visa Electron, Visa ja MasterCard.


Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, RCK Finland Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Suomen Verkkomaksut Oyj.

Suomen Verkkomaksut Oy toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Verkkomaksut Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Suomen Verkkomaksut Oy on myös maksun saaja.

Suomen Verkkomaksut Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Suomen Verkkomaksut Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Maksuehto

14 pv netto, yliaikakorko 16 %.

Toimitusehdot

Verkkokaupassa tehdyt tilaukset lähtevät toimitukseen välittömästi niiden saavuttua ja ovat asiakkaalla 1- 7 vuorokauden kuluttua tilauksesta. Toimitamme tavarat omalla kuljetuskalustollamme tai Schenkerin kuljetuksella riippuen asiakkaan sijaintipaikkakunnasta. Toimitusmaksu 15 € alv 0 % / lähetys tai sopimuksen mukaan.

Jälkitoimitukset

Emme toimita jälkitoimituksia, tai toimitukset erillisen sopimuksen mukaan.

Näytteet

Näytteeksi lähetetyt tuotteet laskutetaan normaalisti, ellei niitä palauteta (tai palautuksesta ilmoiteta) virheettöminä 8 päivän kuluessa.

Palautukset

Toimituksillamme on 8 päivän huomautusaika. Jos toimituksessa on virhe, tuote on viallinen tai haluatte palauttaa tuotteen, ottakaa yhteys asiakaspalveluumme, asiakaspalvelu@rckfinland.fi, josta saatte palautus- asiakirjan liitettäväksi palautukseen sekä tarkemmat palautusohjeet. Huomioittehan, että palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön, myyntikelpoinen ja alkuperäisessä myyntipakkauksessa. Palautuksia painetuista tuotteista, tilaustuotteista ja perusvalikoiman ulkopuolisista erikoistilauksista, jotka on toimitettu tilauksen mukaisina, otamme vastaan vain siinä tapauksessa, että toimitettu tuote on virheellinen.Takuunalaisten tuotteiden korjauksista ja vaihdoista saatte lisätietoja asiakaspalvelustamme.

OMISTUSOIKEUDET JA VASTUU

Tavara siirtyy tilaajan omaisuudeksi, kun se on kokonaisuudessaan maksettu. Vastuu tavaraan kohdistuvasta vahingosta siirtyy tilaajalle luovutushetkellä.

YLIVOIMAINEN ESTE (Force Majeur)

Lakko, työsulku, tulipalo, konerikko, raaka-aineiden puute, viranomaistoimenpide tai muu myyjästä riippumaton ylivoimainen este vapauttaa toimitusvastuusta. Tilaajalla ei ole oikeutta vaatia tämän johdosta vahingonkorvausta

TAKUU

Tuotetiedoissa on kerrottu tuotteen mahdollinen takuuaika. Paketin mukana saamasi lähete toimii takuutodistuksena.

RIITAKYSYMYKSET

Myyjän ja tilaajan väliset erimielisyydet voidaan ratkaista joko välimiesmenettelyssä tai Vantaan Käräjäoikeudessa.

YHTEYSTIEDOT

Asiakastuki on avoinna arkisin klo 8-16.

Sähköposti: asiakaspalvelu@rckfinland.fi 

Puhelin: 0207 750 444

RCK Finland Oy

Kisällintie 11a
01730 Vantaa