Toimitusehdot
VERKKOPALVELUN KUVAUS

Paperipalvelu.fi on RCK Finland Oy:n ylläpitämä avoin verkkokauppa pääasiassa yrityksille, yhdistyksille ja yhteisöille. Asiakasyrityksellä tulee olla toimitus- ja laskutusosoite Suomessa ja yrityksen tulee olla Kaupparekisterissä. Laskutusoikeus myönnetään automaattisen luottotarkistuksen jälkeen. Luottotietojen tarkistamisesta vastaa Soliditet Finland Oy.

Asiakkaaksi voivat rekisteröityä suomalaiset yritykset, yhteisöt ja yhdistykset. Ostaminen ei edellytä rekisteröitymistä. Rekisteröitymättömän asiakkaan tilaushistoria ei tallennu eikä asiakas voi maksaa laskulla.

Tilaus onnistuu:

Verkkokaupastamme: www.paperipalvelu.fi/verkkokauppa

Verkkokauppamme palvelee Sinua 24/7.

Asiakaspalvelumme ja yhteyshenkilömme antavat mielellään lisätietoja tuotteistamme ja auttavat sopivan tuotteen tai ratkaisun löytämisessä puhelimitse puh. 0207 750 444 tai sähköpostitse asiakaspalvelu@rckfinland.fi

Asiakaspalvelumme palvelee Sinua arkisin kello 8-16 kaikissa tilaamiseen ja tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. 


Myyntiehdot
Noudatamme seuraavia myyntiehtoja, ellei sopimuksessa tai tarjouksessa ole toisin sovittu.

Hinnat
Hinnat alv 0 %. Hintoihin lisätään arvonlisävero. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Pakkaus
Kuvastossa mainittua pakkauskokoa (kpl, pak, ras, ltk) pienempää tavaraerää emme toimita. Mikäli tilausmäärä poikkeaa pakkauskoosta, pidätämme oikeuden pyöristää määrän täydeksi pakkaukseksi.

MAKSUTAVAT
Laskulla maksettaessa maksuehto on 14 päivää netto. Maksuviivästyksistä perimme viivästyskoron 16 % sekä huomautus - ja perintäkulut. Laskutuslupa myönnetään automaattisen virallisen asiakastietokumppanin suorittaman luottotarkistuksen jälkeen. Pidätämme oikeuden tarkistaa ja/tai hylätä tilaus ennen kauppasopimuksen syntymistä.

Maksuehto
14 pv netto, yliaikakorko 16 %.

Toimitusehdot
Verkkokaupassa tehdyt tilaukset lähtevät toimitukseen välittömästi niiden saavuttua ja ovat asiakkaalla 1- 7 vuorokauden kuluttua tilauksesta. Toimitamme tavarat omalla kuljetuskalustollamme tai Schenkerin kuljetuksella riippuen asiakkaan sijaintipaikkakunnasta. Toimitusmaksu 15 € (alv 0 %) / lähetys tai sopimuksen mukaan. Alle 100 € tilauksista perimme 12 € ympäristölisän. 

Jälkitoimitukset
Jälkitoimitukset erillisen sopimuksen mukaan.

Näytteet
Näytteeksi lähetetyt tuotteet laskutetaan normaalisti, ellei niitä palauteta (tai palautuksesta ilmoiteta) virheettöminä 8 päivän kuluessa.

Palautukset
Toimituksillamme on 8 päivän huomautusaika. Jos toimituksessa on virhe, tuote on viallinen tai haluatte palauttaa tuotteen, ottakaa yhteys asiakaspalveluumme, asiakaspalvelu@rckfinland.fi, josta saatte palautus- asiakirjan liitettäväksi palautukseen sekä tarkemmat palautusohjeet. Huomioittehan, että palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön, myyntikelpoinen ja alkuperäisessä myyntipakkauksessa. Palautuksia painetuista tuotteista, tilaustuotteista ja perusvalikoiman ulkopuolisista erikoistilauksista, jotka on toimitettu tilauksen mukaisina, otamme vastaan vain siinä tapauksessa, että toimitettu tuote on virheellinen.Takuunalaisten tuotteiden korjauksista ja vaihdoista saatte lisätietoja asiakaspalvelustamme. Tutustu tarkempiin palautustietoihin tästä.

OMISTUSOIKEUDET JA VASTUU
Tavara siirtyy tilaajan omaisuudeksi, kun se on kokonaisuudessaan maksettu. Vastuu tavaraan kohdistuvasta vahingosta siirtyy tilaajalle luovutushetkellä.

YLIVOIMAINEN ESTE (Force Majeur)
Lakko, työsulku, tulipalo, konerikko, raaka-aineiden puute, viranomaistoimenpide tai muu myyjästä riippumaton ylivoimainen este vapauttaa toimitusvastuusta. Tilaajalla ei ole oikeutta vaatia tämän johdosta vahingonkorvausta

TAKUU
Tuotetiedoissa on kerrottu tuotteen mahdollinen takuuaika. Paketin mukana saamasi lähete toimii takuutodistuksena.

RIITAKYSYMYKSET
Myyjän ja tilaajan väliset erimielisyydet voidaan ratkaista joko välimiesmenettelyssä tai Vantaan Käräjäoikeudessa.

YHTEYSTIEDOT

Asiakastuki on avoinna arkisin klo 8-16.

Sähköposti: asiakaspalvelu@rckfinland.fi 
Puhelin: 0207 750 444

RCK Finland Oy
Kisällintie 11a
01730 Vantaa